Lodra per femije Loder Kulla e Kontrollit Superwings P-B

6,040 Lekë

Lodra per femije Loder Kulla e Kontrollit Superwings P-B

PERSHKRIMI:

-Gjithçka është gati në Super Wings Control Tower.
-Luajtje e lartë për një lojë të madhe, plot me karakteristika, drita, tinguj dhe shumë fraza.
-Përfshin 2 figura të transformueshme të serive “Basic”, e cila është në përputhje me.

SKU: 55974384 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close