Lodra Per Femije Lekundese Spiderman

Krahasoni

3,780 Lekë

Lodra Per Femije Lekundese Spiderman P-B

PERSHKRIMI:

Lëkundja në lëkundese është një nga aktivitetet e preferuara

të fëmijëve. 

Ju mund të jeni të sigurt se fëmijët tuaj do të jenë shumë të lumtur 

kur të shohin lëkundesen. 

Mund ta lëvizni kudo që dëshironi me lehtësi. 

Eshte lloji i lëkundjes së  lëvizshme që  mund ta merrni me vete  ku të 

dëshironi  dhe luani me të  në park, piknik, plazh.
SKU: 62235685 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close