Lodra per femije Lego Chima Gorzan P-B

1,540 Lekë

Lodra per femije Lego Chima Gorzan P-B

PERSHKRIMI:

– LEGO Chima Whirling Vines: * Shpejtësia midis dhëmbëve rrotullues drejt CHI * Beteja për 6 CHI * Bashkangjitni fuqinë për një stabilitet të përmirësuar * Lini një pengesë të lëkurës së bananës të rrëshqitshme për kundërshtarët tuaj * Tërhiqni kordonin e ripërtypjes dhe lëshoni Speedor * Konkurroni me miqtë tuaj në një lojë me aftësi të mbushura me veprime * Karakteristikat e portës së xhunglës dhe dhëmbëve të tjerjeve, gorilës Speedor, ripcord, fuqisë, 6 CHI dhe 5 karta lojërash * Përfshin minifigurën Gorzan me 2 armë * Përfshin një armë CHI dhe një standard arma * Porta me dhëmbë tjerrje masa: 7 “Gjerësi (18cm) x 2” D (6cm) x mbi 7 “H (18cm) * Numri i copave: 77 * Modeli # 70109

SKU: 37947479 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close