Lodra Per Femije Laboratori i Cokollates

3,920 Lekë

Lodra Per Femije Laboratori i Cokollates P-B

PERSHKRIMI:

Ky set argëtues shkencor do t’ju lejojë të kryeni eksperimente me të vërtetë të shijshme

dhe të aplikoni parimet më të njohura shkencore  në artin e kuzhinës.

Fëmijët mund të bëjnë muffins me çokollatë, keke , çokollata me forma të   ndryshme dhe

vezë çokollate të mbushur me surpriza të vërteta.

Seti  përmban një libër me receta manuale, përbërës ushqimesh dhe shumë paisje: prerës të

biskotave, gota silikoni dhe një termometër të vërtetë ushqimi!

Dhe për të ndarë krijimet më të shijshme, ka edhe kuti dhe pajisje shtesë për t’ia dhuruar

miqve!

SKU: 28762231 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close