Lodra per femije kukull bebe ne krevat P-B

4,540 Lekë

Lodra per femije kukull bebe ne krevat P-B

PERSHKRIMI:

-Me Foshnjën Infermiere, fëmija juaj mund të imitojë të gjitha faktet dhe gjestet tuaja gjatë kohës së gjumit.
-Falë sistemit lëkundës të shtratit dhe telekomandes për të rrotulluar manualisht, i vogli juaj nuk do të ketë asnjë problem ta shtypë kukullën e saj dhe ta flejë!
-Djepi lëkundës shpejt do të bëhet një gjë e domosdoshme!

SKU: 78585978 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close