Lodra per femije Keshtjella E Arandeles Frozen P-B

20,040 Lekë

Lodra per femije Keshtjella E Arandeles Frozen P-B

PERSHKRIMI :

Keshtjella e Arandeles eshte e ndertuar me 4 kate te perbere me 7 dhoma.

-Kalaja e ngrirë është 5 metra e gjatë dhe 4 metra e gjerë dhe përfshin 14 pajisje për ta mbushur atë, si një piano, fron, tryezë banketesh, divan dhe më shumë skena argëtuese për të luajtur në secilën dhomë.

SKU: 21218887 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close