Lodra Per Femije Glitter Monkey

3,640 Lekë

Lodra Per Femije Glitter Monkey P-B

PERSHKRIMI:

Glitter Monkey i shkëlqyeshëm është aq i ëmbël sa duket!

 Majmunet janë kafshë të adhurueshme për fëmijë, që janë kuriozë për botën përreth tyre – duke filluar nga ju!

Këto kafshë shtëpiake ndërvepruese duan të varen në gishtin tuaj, të fryjnë sytë e tyre, të kthejnë kokën, të fryjnë puthje, të lëkunden nga bishtat e tyre dhe të flasin në gëmusha majmunësh!

Ato vijnë në një larmi ngjyrash.

Adoptoni të gjitha dhe argëtoheni edhe më shumë!

 

SKU: 39916146 Category: Tag:

SHOPPING CART

close