Lodra Per Femije Ferma Cucu Clementon

4,200 Lekë

Lodra Per Femije Ferma Cucu Clementon P-B

PERSHKRIMI:

Kjo fermë shumëngjyrëshe është gjithashtu një qendër argëtuese  edukative për të mësuar në 

shoqërinë e 12 karaktereve të gëzuara.

Mëson numrat, emrat dhe vargjet e kafshëve me shumë këngë gazmore dhe vjersha të çerdheve. 

Dera hapet, mulliri kthehet dhe dritaret rrëshqasin me efekte të lezetshme kuku.

Kafshët e fermës janë të gjitha ndërvepruese me teknologjinë Smart Touch, për të përfshirë

fëmijët në një botë argëtimi dhe mësimi.
SKU: 79497295 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close