Lodra Per Femije Eksperimentet e medha te shkences P-B

Availability:

Out of stock

4,620 Lekë

Out of stock

Lodra Per Femije Eksperimentet e medha te shkences P-B

PERSHKRIMI:

Laboratori më i madh shkencor ku mund të eksperimentoni me 8 tema të ndryshme: biologji, kimi, gjeologji, botanikë, astronomi, paleontologji, magnetizëm dhe optikë, të argëtuar për të zbuluar sekretet më të fshehura që na rrethojnë.

SKU: 83412932 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close