Loder qingji qe kendon ninulla Chicco P-B

4,040 Lekë

Loder qingji qe kendon ninulla Chicco P-B

PERSHKRIMI :

-Një qengj i vogël i butë me ndriçim për të shoqëruar fëmijën tuaj në botën e gjumit.

-Me funksionin e regjistruesit të zërit, nëna mund të regjistrojë zërin e saj dhe me një sensor të veçantë të tingullit që aktivizohet automatikisht kur fëmija qan, nëna mund të luajë zërin e saj për ta qetësuar.

-Dritë me funksion automatik të ndryshimit të ngjyrave. 30 minuta qetësues, tingëllon natyra dhe zhurma te buta.

-Lodër e bukur me gëzof me futje të butë plastike. Mund te lahet ne makine larese fale ndarjes elektronike të lëvizshme. 

SKU: 42782929 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close