Loder Per Femije Set Bukurie Nga Lol Surprise

Krahasoni

1,700 Lekë

Loder Per Femije Set Bukurie Nga Lol Surprise PB

PERSHKRIMI :

Kompleti kozmetik "LOL  QMG" me çantë ruajtëse
Ky set lojërash duket vërtet si kabina e një mini stilisti. 
Asgjë nuk është anashkaluar në krijimin e këtij dizajni argëtues dhe preciz. 
Ato janë vetëm për përdorim simulues.
Këta aksesorë nuk përmbajnë asgjë që mund të derdhet ose spërkat.
Përmasat: 26 cm x 21 cm x 12 cm.
Artikujt e përfshirë: 21 aksesore kozmetike dhe 1 qese ruajtëse.
SKU: 48479228 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close