Loder Per Bebe Dhe Dush

Krahasoni

4,800 Lekë

Loder Per Bebe Dhe Dush 1199513-J

PERSHKRIMI:

Lojë për vajza me një kukull për fëmijë, një vaskë dhe shumë aksesorë.

Jepini fëmijës qumështin e tij ose ushqeni atë.

Pastaj ajo e mbushi vaskën me ujë dhe lodra për të luajtur.

Kukulla e bebes është 35.5 cm.

Vajza gjinore

Mosha e rekomanduar 3 vjeç e lart

*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç, pjesë të vogla – rrezik mbytjeje.

Dimensionet e paketimit: 58×21.5×35.5 cm

SKU: 15982252 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close