Loder Paw Patrol P-B

7,240 Lekë

Loder Paw Patrol P-B

PERSHKRIMI :

-Nisja dhe garimi drejt shpëtimit me Patrulluesin e Transportit PAW!

-Ky automjet i ekipit të preferuar i tifozëve hapet, duke u shndërruar në një grup të mbushur me veprim për automjetet e Metalit të Vërtetë të PAW Patrolit 

-Me dhomën e depozitimit brenda ,deri në shtatë automjete të kolektueshme të True Metal, është e lehtë të ngarkoni qenushet dhe të ngjiteni në misione tërheqëse shpëtimi.

-Fëmijët mund të shpalosin Patronuesin PAW për të zbuluar një grup të caktuar me shpëtime për të ruajtur ditën, ashtu si shfaqja hit në TV!

-Ky grup përfshin një automjet ekskluziv Robodog 1:55 në shkallë metalike të hedhura nga plumbi! Zjarri duhet të shuhet; Robodogut i duhet një rregullim; dhe një ari është bllokuar nën shkëmbinj të rënë!

-Me tre misione emocionuese shpëtimi për të përfunduar, garën për shpëtimin me shndërrimin patrullues 2-në-1 PAW Patrullues Haul PAW!

SKU: 47672936 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close