Loder Hipopotam Philip P-B

Krahasoni

3,540 Lekë

Loder Hipopotam Philip P-B

PERSHKRIMI :

-Foshnja Clementoni Filippo hipopotami vallëzues

– Një ritëm i plotë me hipopotamin që vallëzon! Eshte një qendër aktivitetesh për të luajtur në lëvizje dhe për të mësuar shumë përmbajtje edukative në një mënyrë të lehtë dhe argëtuese!

-Hipopotami i bukur rreh këmbët e tij të buta dhe kërcen duke e ftuar fëmijën ta ndjekë atë në lojë dhe duke e mbështetur atë në zhvillimin e ndjenjës së ritmit dhe aftësive motorike. me përmbajtje edukative mëson numrat e parë dhe kafshët me shumë këngë dhe rima çerdhesh

SKU: 59415757 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close