Loder Arush Chicco P-B

3,540 Lekë

Loder Arush Chicco P-B

PERSHKRIMI :

-Teddy është një lodër e butë edukative dygjuhëshe, e cila ndihmon në zhvillimin e aftësive njohëse, mëson shkronjat dhe numrat e parë falë zemrës së saj që ndryshon ngjyrën. Falë Teddy, fëmija mëson të njohë dhe të shprehë emocione.

-E bërë nga pëlhurë e butë, me cilësi të lartë, Teddy do të bëhet, me fytyrën e tij të ëmbël dhe miqësore, shoku i lojërave që rritet me fëmijën.

SKU: 38549677 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close