Llambe Tavoline Me Drite Zmadhuese

Krahasoni

2,400 Lekë

Llambe Tavoline Me Drite Zmadhuese-Auris

PERSHKRIMI :

Kjo llambë tavoline është e pajisur me një zmadhim 10 herë, e cila është shumë e përshtatshme për lexim, qepje, thurje dhe punë me dorë.
Xhami zmadhues është bërë nga xhami i vërtetë thyes, i cili është rezistent ndaj gërvishtjeve, rezistent ndaj rrotullimit dhe rezistent ndaj nxehtësisë.
Përmban 72 rruaza llamba LED, duke përdorur dizajnin e ndriçimit të sheshtë, nuk do t’ju dëmtojë sytë.
Mund të rrotullohet në mënyrë fleksibël 360°.
Llamba e kapëses mund të mbërthehet deri në 4,5 cm, e cila mund të fiksohet lehtësisht në desktop vertikalisht ose horizontalisht, duke kursyer hapësirë.

SHOPPING CART

close