Llambë LED PHILIPS, E27, 9.5W/60W, 2700K, 806lm, 15000H 82331

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

1,386 Lekë

Llambë LED PHILIPS, E27, 9.5W/60W, 2700K, 806lm, 15000H 82331

PERSHKRIMI:

Llambat LED janë llambat që ofrojnë më shumë se ndriçim. Krahasuar me çdo tip llambe tjetër janë më ekonomike, kanë një intesitet të lartë drite, janë më jetëgjata dhe avantazhi kryesor i këtyre llambave që i bën ato mjaft të përdorshme, është efiçensa e lartë e tyre (duke qenë se e gjithë energjia e konsumuar kthehet në ndriçim dhe nuk kemi ngrohje të llambës). Fluksi i dritës i prodhuar nga këto llamba jep një renderizim mjaft të qartë të ngjyrave.

 • Tensioni : 230-240V
 • Fuqia : 9.5W/60W
 • Lloji i portollambës : E27
 • Tipi : LED
 • Marka : PHILIPS
 • Jetëgjatësia : 15000h
 • Lloji i ndriçimit : Bardhë i Ngrohtë 2700K
 • Klasi i Energjise : A+
SKU: 39521555 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close