Liber Per Femije Ngjyros Dhe Luaj

Krahasoni

100 Lekë

Liber Per Femije Ngjyros Dhe Luaj Ad

PERSHKRIMI :

Automjetet, Deti, Ferma, Kopshti i perimeve, Muzika, Në park, Pylli, Stinët, Shtëpia, Xhungla: Këta janë 10 libërthat e serisë “Ngjyros dhe luaj”, me të cilët fëmija edhe mëson, edhe luan, duke ndier kënaqësi të veçantë.

Aty ka veprimtari të thjeshta e të lezetshme, që i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhet më të zhdërvjellët e më krijues.

Me këta libra koha kalon mirë e bukur!
Certifikuar për sigurinë nga BE

SKU: 58879682 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close