fbpx

Lente Zmadhimi X12 Per Kamera Telefoni 8.5 Cm

799 Lekë

Lente Zmadhimi X12 Per Kamera Telefoni 8.5 Cm-1168210 J

PERSHKRIMI:

Përshtatet me kamerën e celularit me një kunj për fotografi të qarta të objekteve që janë në një distancë të madhe duke zmadhuar deri në 12 herë.

Eshtë i lëvizshëm dhe i lehtë për transport të lehtë.

Paketa përmban një elektrik dore, një kapak lente dhe një leckë pastrimi.

Diametri Gjatësia: 3×8.5 cm.

SKU: 29913823 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close