Lëkundëse dyvendëshe Kreta, thurje natyrale, kafe, 93 x 130 x 190 779939

59,900 Lekë

Lëkundëse dyvendëshe Kreta, thurje natyrale, kafe, 93 x 130 x 190 779939

PERSHKRIMI:

Një nga lëkundëset tona më të pëlqyera.

Dizajn shumë i veçant si dhe ngjyra natyrale.

Materjali skeletit metalik me thurje retani plastike e bëjnë këtë lëkundëse shumë rezistente.

Shtresë lyerje mbrojtëse kundra dëmtimit ndaj rrezeve UV si dhe agjentëve atmosferik.

E përshtatshme për 2 persona me peshë maksimale mbaitje 220 kg.

  • Materiali : thurje natyrale
  • Ngjyra : kafe
  • Përmasat : 93 x 130 x 190
  • Rezistenca ndaj agjentëve atmosferikë : Me shtresë lyerje kundra rezeve UV dhe agjentëve atmosferik.

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close