Lego Dragua Me Zjarr P-B

3,040 Lekë

Lego Dragua Me Zjarr P-B

PERSHKRIMI:

Lego Creator 3n1

  • Femijet mund të ndërtojnë një dragua zjarri dhe më pas ta rindërtojnë atë në një tigër me dhëmbë  me gjymtyrë, kokë dhe nofull.
  • Një Akrep me këmbë dhe kthetra pozitive, ose të ëndërrojnë diçka krejt të re.
  • Kjo lodër ndërtimi inkurajon lojën imagjinare dhe eshte  një dhuratë e shkëlqyeshme për të gjitha rastet për fëmijët.
SKU: 26938334 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close