Kuti magazinimi, LONDON, plastike, transparente, 56x39xH18 cm 25885

1,850 Lekë

Kuti magazinimi, LONDON, plastike, transparente, 56x39xH18 cm 25885

PERSHKRIMI:

Risi, prakticitet dhe kursim.

Të gjitha në kutinë e magazinimit që nuk është vetëm një kuti e dobishme, por një sistem praktik dhe i plotë dekorativ.

Kutia me imazhe nga Londra shumë praktike, e gjerë dhe funksionale, përdoret për vendosjen e objekteve të ndryshme, nga lojrat te veshjet.

Shumë i dobishëm në shtëpi, bodrume, ballkone, garazhe dhe kopshte.

  • Materiali : Plastike
  • Ngjyra : Transparente
  • Kapak : Po
  • Dorezë : Po
  • Gjerësia : 56 cm
  • Thellësia : 39 cm
  • Lartësia : 18 cm
  • Kapaciteti : n/a

 

SHOPPING CART

close