Kuti Bamboo Me Kapak 12x12x8 cm 1160686 -J

559 Lekë

Kuti Bamboo Me Kapak 12x12x8 cm 1160686 -J

PERSHKRIMI :

Kuti Bamboo Me Kapak 12x12x8 cm

Kuti magazinimi, bambu ngjyrë kafe me kapak dhe dorezë të vogël.
Ideale për ruajtjen e sendeve të vogla.

SKU: 12494645 Category:

SHOPPING CART

close