Kufje pa tela inteligjente PZX L1 + 4.1 për të folur dhe muzikë Gama 10 metra, koha e gatishmërisë 80 orë – e bardhë-AURIS

Krahasoni

2,250 Lekë

Kufje pa tela inteligjente PZX L1 + 4.1 për të folur dhe muzikë Gama 10 metra, koha e gatishmërisë 80 orë – e bardhë-AURIS

PERSHKRIMI:

Marka: PZX
Ngjyra: E bardhe
Lidhshmëria: Pa tel
Në përputhje me: Telefonat celularë
Mikrofoni i përfshirë: Po
Anulimi i zhurmës: Po
Bateria: Bateria e plotë 1.5h

 

SKU: 83588143 Category: Tag:

SHOPPING CART

close