Kreher Elektrik Pa Kabull Per Kacurela

Krahasoni

6,500 Lekë

Kreher Elektrik Pa Kabull Per Kacurela-BZ

PERSHKRIMI:

4 NIVELET E TEMPERATURËS:

Rrotulloni çelësin dhe 150℃/170℃/190℃/200℃ (300°F/340°F/370°F/390°F) janë opsionale për ju.

Mund të përshtatet me lloje të ndryshme flokësh: flokë të brishtë/të shëndetshëm/të trashë.
6 CILËSIMET E KOHËMATËSIT:

Shtypni gjatë butonin e vendosjes dhe mund të zgjidhni 8s/10s/12s/14s/16s/18s.

Kohëmatësi i kaçurrelave automatike 8-18s ju mundësojnë të formoni modele flokësh të larmishëm: kaçurrela me onde/të lirshme/të ngushta.
PËRDORIM I LEHTË:

Thuaj lamtumirë dizajnit të ngatërruar të kabllove!

Kaçurrela jonë pa tela e flokëve me bateri 4800 mAh të lartë mund të funksionojë deri në 60 minuta kur karikohet plotësisht.

Me karikimin UBS, ju mund t’i bëni kaçurrelat tuaja kudo.

Kaçurrela inteligjente e bën më të lehtë të kesh kaçurrela perfekte edhe pse nuk e ke përdorur kurrë më parë kaçurrelat.
DIZAJNI PËR TANGLE:

Motori inteligjent i integruar me induksion garanton që kaçurrela automatike do të ndalojë kur flokët vendosen shumë ose gabimisht.
Lloji i flokëve me onde.
Marka Ametoys.
Materiali Plastike.
Dimensionet e artikullit 27cm x 12.3cm x 7.3cm
Burimi i energjisë Bateria.

Kodi:10001311.

 

SKU: 21644267 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close