Kosh Per Femije Cam Brevettato Millegiochi

Krahasoni

26,000 Lekë

Kosh Per Femije Cam Brevettato Millegiochi-P-B

PERSHKRIMI:

I forte dhe i sigurte;

Me 4 doreza mbajtese;

Rrjete rezistente e kundrangecjeve;

Materiale mbrojtese te bute e qe pastrohen me lehtesi;

Tapet me veshje qe lahet ne lavatrice ne 30 grade;

Mbyllje kompakte;

Permasat:

Koshi i hapur: L125cm-P77.5cm-H83cm.

Koshi i mbyllur: l27.5cm-P76cm-H94cm.

 

SKU: 86263421 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close