Keshtjelle Barbi Dreamtopia P-B

14,000 Lekë

Keshtjelle Barbi Dreamtopia P-B

PERSHKRIMI:

Tregimet tuaja  mund të jetojnë në këtë kështjellë Barbie.

Ka kaq shumë vend për argëtim.

Ka një hyrje, dhomë ngrënie, dhomë gjumi, banjo dhe madje një pishinë!

Udhëtoni mes dyshemeve duke përdorur shkallët me spirale shumëngjyrësh ose merrni ashensorin – rrotullohet ndërsa lëviz lart e poshtë me një mekanizëm të lehtë për t’u përdorur dhe lidhet me dhomën e gjumit të katit të dytë përmes një këmbësori.

 

SKU: 89996558 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close