,

Karrige Metalike për Fëmijë Lule e Verdhë 37x35x46 cm 1194274 -J

999 Lekë

Karrige Metalike për Fëmijë Lule e Verdhë 37x35x46 cm 1194274 -J

Karrige e lartë për vajzë me kornizë metalike, doreza dhe detaje të verdha dhe pëlhurë me lule.

Përbërja e pëlhurës: 55% pambuk – 45% poliestër

Pesha maksimale 35 kg

SHOPPING CART

close