fbpx

Kamelia fidan v 19 331308

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,700 Lekë

Kamelia fidan v 19 331308

PERSHKRIMI:

Nëpërmjet mozaikut të pemeve frutorë që gjenden tek Pinoku, ju keni mundësinë të keni ne tryezën tuaj fruta të freskta dhe cilësore. Varietetet e ndryshme brenda llojit bëjnë të mundur pasjen e frutit të deshiruar ne cdo stine (shiko specifikimet teknike). Pemet japin frytet pas vitit të parë dhe janë përzgjedhur për të përmbushur kerkesa nga më specifiket. Pervec dobive ushqyese, jetesa me bimen krijon premisat per një ambient familjarë të qetë dhe shlodhës.

  • Perdorimi : Lule dhe bime
  • Emri shkencor : Camellia sinesis
  • Ekspozimi : Vetem per ambiente te jashtme. Eshte bime qe kerkon ndricim te mire
  • Ushqyesit : Pleherimi organik i tokes .Ai duhet te behet qe ne mbjelljen e bimes , por ne menyre te veçante ne p
  • Ujitja : Dy vitet e para pasi bima është mbjellur, ujitja e rregullt është e rëndësishme.
SKU: 42384281 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close