Kallam Peshkimi 1.60m Aksesor 1165527-J

799 Lekë

Shkop peshkimi 160 cm
Përmban shkop  peshkimi dhe kuti me mjete me: 4 karrem të butë, gjilpërë peshkimi, 5 pesha, 5 grepa dhe 2 tapa.

Gjatësia e mbyllur: 40 cm.

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close