fbpx

Kaçavida dhe pinca, 10 copë, FORCE, 1.2/1.5/1.8/2.0/2.4 mm 12638

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

4,590 Lekë

Kaçavida dhe pinca, 10 copë, FORCE, 1.2/1.5/1.8/2.0/2.4 mm 12638

PERSHKRIMI:

Kaçavida dhe pinca, 10 copë. 5 copë kacçavida argjendari minus 1.2,1.5,1.8,2.0,2.5 mmx40 mm. 3copë kaçavida argjendari PHILIPS PH000,PH00,PH0x40 mm. 1 pincë me majë të gjatë. 1 pincë prerëse. 1 pincetë. Me çertifikatë ISO 9001:2008

  • Certifikata : ISO 9001:2008
  • Materiali : Krom-Vanadium
  • Përmasat : 1.2/1.5/1.8/2.0/2.4 mm
SKU: 96434624 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close