Kabëll UTP, kategoria CAT5 U-UTP, 100 MHz-SH(30 lek)

9,150 Lekë

Kabëll UTP, kategoria CAT5 U-UTP, 100 MHz-SH(30 lek)

PERSHKRIMI:

Këto kabllo përdoren në sisteme analoge dhe digitale, aplikohen në sistemet e transmetimit të të dhënave të cilat punojnë deri në 155 Mbit / sek dhe përdoren kryesisht në institucione, ambiente të ndryshme pune, zyra etj.

  • Tipi : Kabell UTP kategoria CAT5
  • Seksioni (mm²) : 0.55 mm²
  • Materiali : Baker
  • Materiali i trupit : PVC
  • Ngjyra : Gri
  • Certifikata : ISO/IEC 11801, DIN EN 50173, DIN EN 50288-5-1
  • Paketimi : 305 m
  • Frekuenca : 100 MHz

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close