Hekur rrobash Sokany SL-801

4,186 Lekë

Hekur rrobash Sokany SL-801-UD

PERSHKRIMI:

Hekur rrobash Sokany.

Model: SL-088.

Tensioni 220 V.

Fuqia 2200 W.

Frekuenca 50 Hz.

Pllake qeramike.

Kontrolli i ndryshueshëm i temperaturës.

Funksion vetë-pastrimi dhe i butë në dorezën e kontaktit.

Anti-calc.

Gjatesia e kabullit 2.2 metra.

 

SKU: 59865675 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close