Hekur Me Avull Steam Iron Ceramic Care 2200W

5,040 Lekë

Hekur Me Avull Steam Iron Ceramic Care 2200W-50100

PERSHKRIMI:

Hekur i thatë dhe me avull me kapacitet rezervuari 250 ml dhe pjatë qeramike.

Temperatura e hekurit e rregullueshme me pullën praktike sipas pëlhurës dhe levës për zgjedhjen e fuqisë së furnizimit me avull.

Rrjedha e avullit 20 g/min.

Produkti është i pajisur me një funksion përforcues të avullit dhe spërkatjes prej 0,7 g.

E pajisur me një pajisje vetëpastruese, kundër rënies dhe kundër gëlqeres.

Përmasat e produktit: 27.8cm x 11cm x 13.5cm

SKU: 31984819 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close