Hekur Me Avull Steam Iron 1800 W

Krahasoni

2,856 Lekë

Hekur Me Avull Steam Iron 1800 W-50132

PERSHKRIMI:

E pajisur me butonin e avullit dhe butonin e spërkatjes, funksioni i avullit të vazhdueshëm.

Ideale si për hekurosje me avull ashtu edhe për hekurosje të thatë.

Doreza ergonomike siguron një kapje të lehtë për një përvojë më të mirë hekurosjeje.

Enë me ujë: 180 ml

Produkti është i pajisur me një termostat të rregullueshëm, butonin e avullit dhe butonin e spërkatjes.

Termostat i rregullueshëm me dritë paralajmëruese.

Fuqia: 1800W

SKU: 48419695 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close