Hekur Me Avull Steam Generator 2100W

17,472 Lekë

Hekur Me Avull Steam Generator 2100W-50934

PERSHKRIMI:

Gjenerator avulli.

Hekurosje me avull dhe të thatë.

Pllakë alumini.

Dorezë prej tape.

Temperatura dhe avulli i rregullueshëm.

Funksioni i vazhdueshëm i avullit.

2 çelësa të veçantë ndezës/fikje për hekurin dhe bojlerin

Dritën treguese gati për avull.

Dritën treguese të ulët të ujit.

Fuqia:2100W.

SKU: 44377858 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close