Hekur IMETEC 9246, fuqia 2400W, 220-240V, depozita 300 ml, avul 150 gr/min, pllakë inoksi, Eco Tecnology, teknologjia antikalkare 3x ZeroCalc 800075

Imetec

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

6,490 Lekë

Hekur IMETEC 9246, fuqia 2400W, 220-240V, depozita 300 ml, avul 150 gr/min, pllakë inoksi, Eco Tecnology, teknologjia antikalkare 3x ZeroCalc 800075

PERSHKRIMI:

Hekurat e rrobave janë një pajisje e pandashme për çdo shtëpi. Evoluimi i tyre ka krijuar lehtësimin e përdorimit dhe ka rritur efikasitetin e tyre. Ata gjithashtu kanë një përdorim të gjerë në industrinë fasone dhe tekstile.

  • Fuqia : 2400W
  • Tensioni : 220V
  • Kapaciteti (L) : 300 ml
  • Materiali i pllakës : Inoks
  • Materiali : Metal/Plastik
iron imetec 9246 2400w power 220 240v 300ml tank 150gmin stream stainless steel tile eco tecnology 3x zerocalc anti cure technology 2 iron imetec 9246 2400w power 220 240v 300ml tank 150gmin stream stainless steel tile eco tecnology 3x zerocalc anti cure technology 4 iron imetec 9246 2400w power 220 240v 300ml tank 150gmin stream stainless steel tile eco tecnology 3x zerocalc anti cure technology 1 iron imetec 9246 2400w power 220 240v 300ml tank 150gmin stream stainless steel tile eco tecnology 3x zerocalc anti cure technology 5 iron imetec 9246 2400w power 220 240v 300ml tank 150gmin stream stainless steel tile eco tecnology 3x zerocalc anti cure technology iron imetec 9246 2400w power 220 240v 300ml tank 150gmin stream stainless steel tile eco tecnology 3x zerocalc anti cure technology 3
Marka

Imetec

SHOPPING CART

close