Hekur Me Avull Steam Generator 2000W

14,448 Lekë

Hekur Me Avull Steam Generator 2000W-50000

PERSHKRIMI:

Stacion avulli me cikël të vazhdueshëm me rezervuar 1.2L i cili mund të ngarkohet në çdo kohë pa ndërprerë hekurosjen.

Pllakë qeramike ultra rrëshqitëse dhe temperaturë e rregullueshme sipas pëlhurës.

Butoni i avullit të vazhdueshëm deri në 50 g/min.

Përfshihet një fishek antikalciulm i jashtëm dhe i zëvendësueshëm.

Baza e mbështjelljes së kabllove që kursen hapësirë me sistem bllokimi të sigurisë për ta bërë të lehtë transportin dhe ruajtjen e produktit.

SKU: 84417619 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close