Grille Elektrik Per Pjekje 2800 Wat

5,000 Lekë

Grille Elektrik Per Pjekje 2800 Wat-DSP

PERSHKRIMI :

Grill Elektrik, duke përdorur materiale mbrojtëse mjedisore

Me tavë pjekjeje jongjitëse me cilësi të lartë dhe kontroll automatik të temperaturës.
Bllokues inteligjent ushqyes, ngrohje me dy anë për të kursyer kohë dhe energji elektrike.
Është absolutisht e shëndetshme dhe higjienike.

Mund të piqet në skarë për 5 deri në 10 minuta.
Shumë i përshtatshëm për perdorim në natyrë, restorant  dhe në komoditetin e shtëpisë tuaj.

 

SKU: 31878841 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close