Grandial Brut Sparkling 0.75L 270125

575 Lekë

Grandial Brut Sparkling 0.75L 270125

PERSHKRIMI:

Kjo eshte nje vere e gazuar e stilit te fresket dhe te paster nga rajoni I Bordos.

Eshte e bere nga rrushi Colombard nga Ugni Blanc.

Ka nje shije frutash, me flluska te imta dhe me nje fund te fresket.

Mund te beni nje aperitiv te shkelqyeshem ose mund ta perdorni si vere per ngjarje te medha.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 0.75 lt
  • Përqindja (%) e alkoolit : 13 %

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close