Gotë Plastikë E Shkallëzuar Me Dorezë 250 Ml 1191363 -J

Krahasoni

181 Lekë

Gotë Plastikë E Shkallëzuar Me Dorezë 250 Ml 1191363 -J

PERSHKRIMI:

Gote me vrimë nxjerrëse plastike transparente me dorezë e shkallëzuar me lt dhe g.
Ngjyra Transparente
Materiali Plastikë
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 13x8x9 cm

SKU: 84775294 Category:

SHOPPING CART

close