Gomine e madhe bashkuese per kasete shkarkimi 25172

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

245 Lekë

Gomine e madhe bashkuese per kasete shkarkimi 25172

PERSHKRIMI:

Gominat janë aksesorë të domosdoshëm të cilët realizojnë bashkimin perfekt për elementët e mekanizmit të kasetës.Materiali përbërës I gominës është gomë I cili ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të`shkëlqyera izoluese .Diametri i brendshëm i gominës është 6.5 cm ndërsa ai i jashtëm është 10 cm.Gomina ”Dost” ka një sistemi instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht

 • Lloji artikullit : Gominë bashkuese
 • Marka : Dost
 • Materiali : Gomë
 • Diametri brendshem : 6.5
 • Diametri jashtem : 10
 • Ngjyra : E zezë
 • Numri i Modelit : 04.01.06.00

SHOPPING CART

close