Furce Elektrike Per Modele Flokesh Bellissima

Krahasoni

9,300 Lekë

Furce Elektrike Per Modele Flokesh Bellissima BHS4 100 1000W-11422 Imetec

PERSHKRIMI:

Falë teknologjive inovative dhe lehtësisë së përdorimit, është perfekt për tharjen dhe stilimin e flokëve tuaj me një gjest të thjeshtë.

Falë dy furçave të ngrohta 40 dhe 50 mm, ju mund të krijoni pamje të ndryshme: Flokë të modeluar të përzier, të modeluar të butë me një rezultat gjithmonë perfekt dhe të përcaktuar.

Teknologjia Automatic Rotating Styling me drejtim të dyfishtë rrotullimi, i siguron klientit një stilim të lehtë dhe të shpejtë, gjithmonë të ndryshëm dhe pa të meta.

Ruan hidratimin e flokëve duke reduktuar efektin elektrostatik gjatë tharjes në mënyrë që flokët të jenë gjithmonë të rigjallëruar, të butë dhe me shkëlqim.

Modeluesi, i pajisur me fuqi 1000 W, ka dy kombinime rrjedhjeje që përshtatin tharjen për çdo lloj flokësh.

Eshtë gjithashtu i pajisur me shtresë qeramike me shkëlqim, e cila garanton shpërndarje homogjene të nxehtësisë.

Përfshihet gjithashtu kordoni rrotullues 1,8 m që siguron lehtësi dhe komoditet në përdorim.

Përmasat e produktit: 25 x 6 x 14 cm
Fuqia: 1000 watts
Tensioni: 240 volt
Pesha e artikullit: 726 g

SHOPPING CART

close