fbpx

Fshese me Vakum Black&Decer NV3600N, 7.5 W, 3.6 V bateri të rikarikueshme, 10 min, 13.3l/s, 286 ml, 1.3 kPa SR 00074

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

3,500 Lekë

Fshese me Vakum Black&Decer NV3600N, 7.5 W, 3.6 V bateri të rikarikueshme, 10 min, 13.3l/s, 286 ml, 1.3 kPa SR 00074

PERSHKRIMI:

Fshesa me Vakum Black&Decer NV3600N është një paisje gjerësisht e perdorur, me format specifike bën të mundur pastrimin (pavarësisht nga pozicioni dhe materiali). Eshtë e përshtatur për ambiente ku është i vështirë pentrimi.

Tipi : Fshese me korent

Fuqia : 7.5 W

Tensioni : 3.6 V

Kapaciteti : 13.3 l/s

Lloji i baterisë : E rikarikueshme

Presioni : 1.3 kPa

SKU: 48411493 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close