Format E Vokalit Chicco P-B

2,540 Lekë

Format E Vokalit Chicco P-B

PERSHKRIMI:

  • Format e Zanoreve Chicco janë lodra edukative, elektronike që flasin për të vegjlit ,mësojnë emrin e shkronjave dhe format e shoqëruara me to.
  • Falë formave te vokalit chicco fëmija mund të përputhë lehtësisht shkronjat me figurat më të ngjashme, për t’i memorizuar ato në një mënyrë të thjeshtë dhe intuitive.
SKU: 27415912 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close