fbpx

Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 30-40 m2, per sport, rezistencë shumë e lartë ndaj shkeljes dhe rritje te shpejte 331158

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,250 Lekë

Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 30-40 m2, per sport, rezistencë shumë e lartë ndaj shkeljes dhe rritje te shpejte 331158

PERSHKRIMI:

Një linjë produktesh të marra nga përzierja e cilësive më të mira të farërave për të përmbushur të gjitha nevojat e kopshteve tuaja: sepse çdo mjedis ka karakteristika specifike që ne duam të jemi të kënaqur për ta bërë atë një vend unik dhe prestigjioz. Sportgras është një përzierje e llojeve të bukura të barërave, të përshtatshme posaçërisht për formimin e një lloji shumë prestigjioze. Ndër karakteristikat e saj karakteristike ne tregojmë saktësinë e gjethit, rezistencën ndaj shkeljes, shpejtësinë dhe lehtësinë e mbjelljes, të cilat lejojnë të marrin vetëm në disa ditë një mbulesë tokësore më të pranueshme. Përzierja e përdorur në qindra fusha sportive në të gjitha nivelet. E lehtë për tu mbjellë, me gjeth shumë të mirë dhe rezistent ndaj shkeljes, garanton një rritje të shpejtë që nga ditët e para pas mbjelljes. Përbërja: Lolium Perenne 18%, Festuca R. Rubra 29%, Poa Pratensis 53%

  • Lloji : Sport
  • Paketimi : Kuti/1 kg -30-40 m2
  • Periudha e përdorimit : M P M Q K G SH T
SKU: 92687681 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close