,

Epilator trupi DSP

Krahasoni

4,500 Lekë

Epilator trupi DSP

PERSHKRIMI:

Fuqia: 7 W
Shpejtësia 0-1-2
Aksesorët: qese, furçë pastrimi dhe përshtatës karikimi
4 në 1
e rikarikueshme
koha e punes 50 min
koha e karikimit 8-10 orë
mund të Plug and Play

SKU: 36458582 Categories: , Tags: , , ,

SHOPPING CART

close