,

Dyshek Plazhi Intex 183 X 69 cm P-B

830 Lekë

Dyshek Plazhi Intex  183 X 69 cm P-B

PERSHKRIMI :

Permasat : 183 X 69 cm

Aksesor ideal per pushimet tuaja

Mund te qendroni mbi dyshek dhe te shijoni rrezet edhe ne det

Material plastik i qendrushem dhe mban deri  ne 100 kg

SKU: 47964129 Categories: , Tags: ,

SHOPPING CART

close