Dyshek me ujë për argëtimin e fëmijëve

Krahasoni
Availability:

Out of stock

1,000 Lekë

Out of stock

Dyshek me ujë për argëtimin e fëmijëve

PERSHKRIMI :

Dyshek me ujë për argëtimin e fëmijëve është një zgjidhje fantastike për të krijuar një ambient argëtues dhe tërheqës për fëmijët.

Kjo mund të jetë një zgjidhje e shkëlqyer për ta vendosur në kopshtin ose oborrin tuaj.
Një ide fantastike për festat e fëmijëve ose për organizimin e aktiviteteve të kopshtit apo shkolles për fëmijët.
Dyshet me ujë janë një mjet i argëtimit të përkryer për fëmijët dhe do të ndihmojë në përmirësimin e aftësive motorike dhe në zhvillimin e imagjinatës së tyre.

Formë: zemre
Përmasat: 69x65x8cm

SKU: 81332228 Category: Tag:

SHOPPING CART

close