Drite Led Shumengjyreshe

Krahasoni

2,366 Lekë

Drite Led Shumengjyreshe-P-B\

PERSHKRIMI:

Dritë me litar me shumë ngjyra LED 10M.
Drita të përdredhura me litar 12 mm.
24K: 24 drita për metër.
Kontrolluesi me 8 funksione – i vlerësuar me IP44.
Ndjekja e ndezjes.
Zbehja e ngadaltë.
Vezullim vezullues.
Aktiv i qëndrueshëm.
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.
Norma/Wattage: 19.2w.
Tensioni i hyrjes: 230-240V AC 50Hz.
Norma e llambës: 2V/20mA.
Specifikimi i vlerësuar me cilësi IP20.
Teknologji LED me jetëgjatësi tepër të gjatë: 100,000 orë.
Miratimi i përshtatësit Australia SAA (NSW22724).

 

SHOPPING CART

close